Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Jsme na příjmu 9:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

Uzávěrky objednávek
The Mountain a LazyOne 
jsou uvedeny na úvodní straně
Platí u produktů na objednávku

 

Prodejna otvírací doba

Předem se doporučujeme informovat
Jezdíme na poštu, obědy, atd.

Pondělí    11-19h
Úterý       11-16h
Středa     11-16h
Čtvrtek    11-16h
Pátek      11-18h
Sobota    10-12h
Neděle     zavřeno

 

Libenice 44 u Kolína.
Budova MOTOSHOPU.

 

Osobní odběr na prodejně

 uzasnatricka.cz

 

opice

skladovky

doprava zdarma

velký výběr triček s potiskem

výměna zboží

originály

 

 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
    1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • marketingové cookies (anonymní)
      • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
      • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

      • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
      • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů




O nás

Dovozem jedinečných produktů se zabýváme od roku 2012, kdy jsme spustili tento e-shop. Navázali jsme spolupráci s americkým výrobcem The Mountain, především díky kvalitě a originalitě produktů. Trička jsou ekologická a mají dlouhou životnost. Nadále vybíráme zajímavé podukty, abychom je zařadili do naší nabídky jedinečných produktů.

"Vstupte do světa jedinečnosti"

Kontakt
Úžasná Trička
Jsme na příjmu 9:00-16:00
Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.