Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

--------------------

Uzávěrky objednávek
The Mountain a LazyOne

jsou uvedeny na úvodní straně

Platí u produktů na objednávku

--------------------

Prodejna otvírací doba

 

Předem se doporučujeme informovat
Jezdíme na poštu, obědy, atd.

Pondělí    11-19h
Úterý       11-16h
Středa     11-16h
Čtvrtek    11-16h
Pátek      11-18h
Sobota    10-12h
Neděle     zavřeno

 

Libenice 44 u Kolína.
Budova MOTOSHOPU.

 

Osobní odběr na prodejně

 

 

opice

skladovky

doprava zdarma

velký výběr triček s potiskem

výměna zboží

originály

 

 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
    1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

      • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

      • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu dalfosmoto@seznam.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů